Raamdecoratie  

(Zie ook de knop binnenzonwering.)

Gordijnstoffen:
Wij hebben diverse bekende merkcollecties gordijnstoffen, in-betweens en vitrages. Voor elke woonstijl zoals klassiek, modern, trendy en romantisch. Van luxe, exclusieve stoffen tot trendy betaalbare stoffen. In Uni of dessin, U kunt het allemaal bij ons vinden. Wilt U het gevoerd, apart geconfectioneerd zoals lussen of zeilringen of misschien op een roede? Heeft U advies nodig? Wij komen het altijd bij U thuis inmeten, de mogelijkheden met U bespreken en geven U desgewenst kleur-en stylingadvies.

imagesCAMK7V98.jpg

In-between:
Een van de belangrijkste trends op het gebied van raamdecoratie zijn de in-between stoffen. Deze halftransparante stoffen zijn met hun luchtige uitstraling een belangrijk alternatief voor overgordijnen. In combinatie met bijvoorbeeld sluitgordijnen, voering of rolgordijnen blijft Uw privacy behouden.

dubbeleplooi.jpg

Vitrage:
Deze transparante stoffen kunnen met diverse plooien verwerkt worden. Nieuw is de Wave voor een perfect golvend gordijn, zonder dat er golven in het gordijn worden gestikt (zie 1e foto) standaard wordt een vlinderplooi 2 of 3 veel gebruikt. Maar ook een enkele plooi, platte plooi, ingestikte zeilringen, lussen etc. zijn mogelijk.

Vouwgordijnen:
In transparante, in-between of dichte stoffen, naar keuze met of zonder staafjes (baleinen). Gaat U voor het gemakkelijk Ado-systeem, of het eigen ateliersysteem? Bediening met koord of ketting? De keuze is aan U.

vouwgordijn4_1_.jpg vouwgordijnen_1_.jpg vouwgordijn_1_.jpg 305_1_.jpg

Paneelgordijnen:
Paneelgordijnen zijn strak, stijlvol, functioneel en toch speels. Ze zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en kunnen tevens dienst doen als schuifwand.  De textielbanen die met klittenband aan een meersporige rail bevestigd worden, overlappen elkaar zodat geen ongewenste lichtinval naar binnen komt. De panelen schuiven voor en achter elkaar langs. U kunt ze passend maken bij u interieur door zelf de stofkleur, het patroon en/of een combinatie te maken van verschillende stof soorten. Creëer zo zelf een geheel eigen uitstraling. Volledig maatwerk wat betreft stof, aantal panelen, paneelbreedte en bediening plus een vakkundige plaatsing maakt het plaatje compleet.

pnaeel.jpg imagesCAUMPVFC.jpg paneel_20gordijn_20plexi_20glas_1_.jpg

© Büscher Interieur Design by Büscher Powered by Büscher