Binnenzonwering  

Duorolgordijnen (Multishades)
Helemaal van deze tijd!!! Stijl en functionaliteit gaan perfect samen. Het rolgordijn bestaat uit 2 lagen polyester stof, die u ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. De stof bestaat uit doorzichtige en ondoorzichtige segmenten die u over elkaar heen schuift. Zo kunt u het licht en privay volledig naar eigen wens regelen.

gesloten_1_.jpg half_20open_1_.jpg open_1_.jpg

Shutters:
Shutters zijn zowel een decoratieve als functionele raamdecoratie. Ze weren de zonnestralen zonder het licht te blokkeren. De shutters worden volledig op maat gemaakt. De beste houtsoorten worden gebruikt voor een topkwaliteit. Uiteraard zijn de shutters leverbaar in diverse modellen en kleuren. Dit product kent vele plaatsings-mogelijkheden.

images_1_.jpg images_3_.jpg

Jalouzieën:
Horizontale jaloezieën, sfeer op maat, in klasse kwaliteit, in een ongekend scala aan kleuren, dessins en finishes. Decoratief en functioneel, toepasbaar in vele raamvormen (zoals rond, schuin, trapezium). Ook geschikt voor dakramen. Perfecte lichtregeling en privacy.

jaloezie1.jpg jalouzie.jpg

Rolgordijnen:
Exclusieve dessins en transparante stoffen, met decoratieve afwerkingen zoals biezen, schulpen, ringen en roedes. Speciale coatings zoals Topar en Dust Block zorgen voor terugkaatsing van het licht, of zijn vuil en vocht afstotend. Dakraam geschikt.

rolgord.1.jpg

Nieuw !!! Nano Rolgordijnen:
Het nieuwe Nano Rolgordijn van Luxaflex is niet alleen exclusief en decoratief maar ook erg eenvoudig om te bevestigen. Dit rolgordijn zit namelijk in een kleine cassette die probleemloos vastgemaakt kan worden op een glazen oppervlak zonder te boren of te schroeven. Het Nano Rolgordijn is speciaal ontworpen voor kantelende vensters en glazen deuren. Het systeem is zo ontwikkeld dat het rolgordijn feilloos opent en sluit, ongeacht uitspringende vensters of deurklinken. Het Nano Rolgordijn is even snel te installeren als te verwijderen, zonder schade achter te laten, dus: ideaal voor huurders.

luxaflex_nano_175x175.jpg

Plissé-Duêtte:
Strak en functioneel met een warme uitstraling. Plissés verzachten het binnenkomende daglicht perfekt en zijn uitstekend geschikt voor serres en afwijkende raamvormen. Er zijn verschillende doeksoorten van transparant tot verduisterend, zodat u zelf de lichtdemping kunt bepalen. De standaard plissé kan naar boven en beneden worden bewogen en zit bovenaan vast. Maar de top down/bottom up uitvoering zit niet van boven vast en kan op iedere willekeurig hoogte geplaatst worden. Handig als u niet wilt dat men naar binnen kijkt, maar toch nog wel daglicht wilt behouden. De Duêtte is een dubbele plissé waarbij de koorden niet zichtbaar zijn. Deze plissés zijn warmtewerend en isoleren doordat er stilstaande lucht in het midden van de unieke honinggraat structuur blijft hangen. Hierdoor blijft in de winter de kou buiten en in de zomer de warmte. Ze zijn verkrijgbaar in transparante lichtdoorlatende stoffen en in dichte verduisterende stoffen. Ook deze zijn in Top down/Bottom up te verkrijgen.

plisse-duette.jpg

Verticale Lamellen:
Gordijnjaloezieën, in een exclusieve variëteit van zowel transparante als ondoorzichtige textielsoorten, aluminium en PVC.

vertikale.jpg

Silhouette:
De rijkdom van vitrage, jaloezieën en gordijnen, verenigd in een uniek design dat het zonlicht binnen laat maar de privacy ongestoord laat. Kom eens kijken naar de uitgebreide collectie stofkwaliteiten in modieuze kleuren.

silhouette.jpg

Houten zonwering:
Ruime keuze uit finishes, opties en uitvoeringen. Natuurlijke luxe met de 'FSC Cedar' collectie, subliem afgewerkt met unieke UV- en krasbestendige laklaag. Laag gewicht door dunne lamellen. Elektrische bediening mogelijk.

Lux.Houten_jal.jpg houtenjal.jpg

Kijk voor meer informatie op:

www.luxaflex.nl
www.velux.nl
www.bece.nl

© Büscher Interieur Design by Büscher Powered by Büscher