Buitenzonwering  

Buitenzonwering:
Wie houdt er niet van? Een strak blauwe lucht en een vrolijk schijnend zonnetje? Lekker genieten in de buiten lucht of op het terras. Toch zijn er ook momenten, waarop de warme gloed u net even te veel wordt. Een zonnescherm biedt dan uitkomst. Zonneschermen zorgen niet alleen voor verkoeling. Ze behoeden uw interieur tevens voor verkleuring door de zon.

Zonneschermen met knikarmen:
Deze schermen zijn speciaal ontwikkeld voor het terras, U kunt er gemakkelijk onder doorlopen want er zijn geen zijarmen/steunen. Dankzij deze schermen kunt u buiten zitten en toch profiteren van de verfrissende werking van de schaduw. Ook voor grote terrassen ideaal met een uitval tot wel 3 meter. Het model kunt u volledig aanpassen aan de uitstraling van uw woning verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren.

knikarmscherm.jpg

Zonneschermen met windvaste armen:
Indien u de zon zijn gang laat gaan, dan kan de temperatuur in uw woning behoorlijk oplopen. Deze uitvalschermen zijn perfect op uw persoonlijke behoefte aan warmte en lichtinval af te stemmen. Naast verkoeling beschermt u uw interieur tegen verkleurende UV-straling. U hoeft niet perse onder het scherm door te lopen? Dan bieden deze schermen een goede en voordelige oplossing.

uitvascherm.jpg

Markiezen:
Zonwering met een vleugje romantiek. Markiezen zijn decoratief en stijlvol, maar ook zeer effectief als zonwering. Een praktisch voordeel van een markies is namelijk dat deze oplossing de zon geen kans geeft om vanaf de zijkant door het raam te schijnen. Ze worden opmaat gemaakt van hout en aluminium. De keuze uit de stoffencollectie is zeer groot en ook motorbediening is mogelijk.

markies_stand[1].gif

Screens:
Zonwering van glasvezel. Vele kantoren zijn er mee uitgerust, screens als zonwering. Wat een screen heeft als voordeel is dat het het zonlicht grotendeels filtert. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl u toch geen last van inkijk heeft. Screens kunnen overdag gewoon gesloten worden achtergelaten, want deze kunnen tegen regen en wind.

screenhand.jpg

Rolluiken:
Wie naast de zon ook nog ongewenste bezoekers buiten wil houden, kiest voor aluminium rolluiken. De populaire rolluiken zijn oersterk en bovendien gegarandeerd roestvrij. Met deze oplossing realiseert u een onovertroffen zon- en warmtewering. Door de isolerende werking hebben deze rolluiken 's winters een gunstig effect op uw energierekening. Tevens bieden ze een prima geluidsisolatie en behouden ze zonlicht buiten, dus ideaal voor het verduisteren van slaapkamers.

rolluik.jpg

© Büscher Interieur Design by Büscher Powered by Büscher